Перфектната двойка – Елин Хилдебранд

Съществува ли наистина перфектната двойка? Когато погледнем двама души от страни, колко щастливи изглеждат, винаги си мислим, че всичко в тяхната връзка е перфектно. Но дали е така? Дали те не крият своите тайни, дали не живеят със своите страхове? Колко пъти сте си казвали „Искам да съм на тяхното място, всичко е толкова перфектно и идеално“. Но дали наистина искате да сте на тяхно място? Съществува ли двойката от приказките, която заживява щастливо?


Прочетете още от Елин Хилдебранд – „Зима в Рая“


Историята

В романа на Елин Хилдебранд се разкрива живота на няколко двойки. Първата е младата и красива Селест, която е със скромен произход. Живота в Ню Йорк е нов за нея и трудно се вписва във висшето общество.  Тя ще получи сватбата, за която никога дори не е и мечтала, в имението на годинека и на тузарския остров Нантъкет. Тържество, за което би и завидяла дори някоя холивудска звезда. А човека за когото ще се омъжи надминава дори най-дръзките и мечти. Той е млад, красив, джентълмен, много богат, обожава я и иска да я направи най-щастливата жена на Света. Показва и живота такъв, какъвто тя никога не го е виждала. Благодарение на него тя открива истинските светлини на Ню Йорк.

Другата двойка в историята са родителите на Селест. Те са хора, които живеят в малко градче, работят, колкото да изкарват прехраната си. Скромни хора, които са невероятно щастливи за приказката, която се случва на единственото им дете.

И третата двойка са родителите на младоженеца. Хора от висшето общество, разполагащи с толкова много пари, че се чудят за какво да ги похарчат.

Всичко е прекрасно и сватбата ще се състои след един ден. Цялата организация е изпипана и до най-малкия детайл. Едната част от гостите вече са пристигнали в имението, подготвят се финалните щтрихи.  Но на сутринта, в деня на голямото събитие, в двора на имението е открит труп.

Полицията започва своето разследване и разпитва всички присъстващи.

А това, което ще разберат разследващите, са тайните които крият тези семейства.

Всичко изглежда така идеално – красив дом, усмихнати хора, които имат пари за десет живота напред. Но какво се крие зад тези усмивки, дали животът е идеален, дали съществуват напълно щастливи хора?Дали наистина перфектната двойка съществува? Отговор на тези въпроси ще разберете, когато прочетете романа.

Аз повече няма да издавам. Много увлекателна книга, която се чете на един дъх. В нея има всичко – криминални нотки, но и романтични. За първи път се сблъсквам с творчеството на Елин Хилдебранд и съм впечатлена. Харесва ми това, че показва истинския живот. Не идеализира героите си – показва слабите страни на всеки един от тях, дори и да изглежда перфектен от страни. Въпреки, че описва силни и влиятелни личности, писателката показва и страховете им.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: "Зима в Рая" от Елин Хилдебранд е първата книга от трилогията "Рай

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.