Коя съм аз?

Здравейте. Добре дошли в моя Свят. Казвам се Александрина, но от малка всички ми казват Саня и така ми хрумна да кръстя и блога си. Авантюристична натура съм. Обожавам пътешествията. С посещението на нови страни, срещата с нови култури и хора, се чувствам по-богата.  Първото си пътуване в чужбина направих през 2009 година – Лондон. От тогава някак си страстта към откриването на нови места ме обзе и не мога да спра да откривам красотите на планетата ни. 

Освен да пътувам, обожавам да чета книги. Тази страст я запали майка ми. От много малка ме караше да чета и така в един момент това стана едно от хобитата ми. Помня как през лятната ваканция се затварях вкъщи и погълната от някоя книга забравях за всички игри навън. Всеки един автор си има свой Свят, всеки негов герой ти показва Света през неговите очи. Това е изключително полезно за формирането на човек като личност. Смятам, че когато четем ние се обогатяваме и това ни помага и да искаме повече от живота.

Преди няколко години майка ми ми каза, че когато съм се родила е скрила пъпчето ми в книгата „Островът на съкровищата“. Предполагам че това e главната причина за  страстта ми към пътуванията и четенето едновременно.

 

(Visited 2 027 times, 2 visits today)